PVC Prozori

PVC Prozori

Šta su PVC prozori?

PVC prozori su prozori koji su izrađeni od polivinil-hlorida (PVC), plastičnog materijala. Oni su često korišćeni zbog svoje izdržljivosti, ekonomičnosti i sposobnosti da spreče propuštanje toplote. PVC prozori su takođe otporni na vremenske uticaje i lako ih je održavati.

PVC Prozori

Prednosti PVC Prozora?

PVC prozori imaju nekoliko prednosti u odnosu na druge vrste prozora:

  1. Niža cena: Prozori su obično jeftiniji od drvenih ili aluminijumskih prozora.
  2. Izdržljivost: PVC je otporan na vremenske uticaje i lak za čišćenje, što znači da će prozori dugo trajati.
  3. Dobra izolacija: Prozori imaju dobru toplotnu izolaciju, što znači da će vam pomoći da zadržite toplotu u vašem domu i da smanjite troškove grejanja.
  4. Lakoća održavanja: Prozori su jednostavni za čišćenje i održavanje, što vam omogućava da ih održavate u dobrom stanju duže vreme.
  5. Dostupnost: Prozori se dostupni su u širokom rasponu veličina i boja, što vam omogućava da pronađete prozore koji se najbolje uklapaju u svoj dom.

Ukupno gledano, PVC prozori su dobra opcija za one koji traže ekonomične, lako održavane i dobro izolovane prozore.

Sa kojim PVC Profilima radimo?

Radimo sa brendiranim poizvođačima PVC profila neki od njih su:

Pored toga imamo i druge profile u ponudi.

REHAU, GALEN i INOUTIC su PVC profili za prozore i vrata. PVC profili se koriste u proizvodnji prozora i vrata i obezbeđuju visok stepen izdržljivosti i energetske efikasnosti. Profili su dostupni u širokom spektru boja i dezena, što omogućava da se prilagode individualnim željama i potrebama korisnika. Osim toga, ovi profili su projektovani sa ciljem da zadovolje visoke standarde kvaliteta i zaštite životne sredine.